با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور :
مجوز فعالیت مرکز مهارت آموزی به فرمانده قرارگاه عملیاتی نزاجا اعطا شد.

بازدید «غلامحسین محمدی»معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی وحرفهای کشور از مرکز جوار پادگان مهارت آموزی کارکنان وظبفه نزاجا.
در این بازدید که با مشایعت اسحاقی نماینده مردم شریف قائنات در مجلس شورای اسلامی، جعفری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی، مدیران شورای رفاه استان، فرماندهی نیروهای نظامی استان برگزار شد مجوز فعالیت مرکز مهارت آموزی به فرمانده قرارگاه عملیاتی نزاجا اعطا شد.
در این مرکز کارگاه های برق .خودرو.تاسیسات با ۱۷ حرفه آموزشی تجهیز شده است
امیر سرتیپ دوم ستاد جلیل شاطری صبح امروز(۱۷ بهمن) در بازدید رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور از مجتمع آموزش مهارتهای فنی و حرفهای جوار قرارگاه عملیاتی لشکر ۳۰ ارتش در بیرجند ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و دهه فجر، اظهار کرد: مردم خراسان جنوبی در متانت، ادب و فرهنگ و ولایتمداری در سطح کشور زبانزد هستند.
وی افزود: خدا را برای نعمت وحدت و همبستگی مردم و مسئولان این استان شاکر هستیم.
فرمانده ارشد نظامی ارتش در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه این مجتمع آموزش مهارتهای فنی و حرفهای شامل سه سالن کارگاهی با ارائه ۱۷ مهارت برای همه نیروهای مسلح و آحاد مردم است، تصریح کرد: به روایت ستاد کل این مجتمع در سطح کشور بینظیر است.
شاطری با یادآوری این مطلب که فعالیت مجتمع آموزش مهارتهای فنی و حرفهای ارتش در استان با سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیون تومان آغاز شد، ادامه داد: بهترین امکانات و تجهیزات در این مجتمع آموزشی وجود دارد و این مجموعه متعلق به جوانان این مرز و بوم است که به صورت رایگان به سربازان آموزشهای فنی و حرفهای ارائه میشود.
وی خاطرنشان کرد: اگر میخواهیم بیکاری در سطح استان خراسان جنوبی رفع شود یکی از منابع همین آموزشهای فنی و حرفهای برای کسب مهارت اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان است.
فرمانده ارشد نظامی ارتش در خراسان جنوبی در ادامه به تشریح اقدامات مجتمع آموزش مهارتهای فنی و حرفهای ارتش در استان پرداخت و گفت: در آبان ماه سال ۱۴۰۳ این مرکز به صورت رسمی افتتاح شد که قبل از آن چهار دوره و بعد از افتتاح هم هشت دوره آموزشی برگزار شد.
وی ادامه داد: حدود هزار و ۱۶۸ نفر در بحث فنی و حرفهای در یگانهای آجا آموزش داده بودیم که ۸۱۱ نفر موفق به کسب نمره قبولی شدند.
شاطری بیان کرد: اما در هشت دوره آموزشی که بعد از افتتاح این مجتمع برگزار شد ۶۸ نفر را آموزش دادیم و در حال حاضر سه کلاس فعال داریم.
غلامحسین محمدی- رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور نیز در این بازدید عنوان کرد: باید به به مرز هر سرباز یک مهارت برسید و امیدواریم تا سال آینده شاهد افزایش آموزشهای فنی و حرفهای به سربازان باشیم.
مهدی جعفری- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی هم افزود: امسال این مجتمع آموزشی جوار پادگانی در ارتش و دو کارگاه آموزشی هم در سپاه و ناجا در استان راهاندازی شد.
وی بیان کرد: تمام دورههای آموزشی و حتی برای سربازان به صورت شناور گذاشتیم که هر تعداد معرفی کنید در اولویت تأمین اعتبار قرار خواهند گرفت
نظر دهید